GALLERI

GALLERI

Da jeg selv er stor fan af vintage Hi-Fi, er det også noget jeg går op i at samle på. Indimellem dukker der nogle ret interessante ting op. Nedenfor er et udvalg af nogle genstande fra min personlige samling. 

Technics SL-1200 GLD Limited Edition

Jubilæumsmodel – kun produceret 2000 eksemplarer på verdensplan. Der kom kun ét stks. til Danmark via importøren. (Jeg ved det, for jeg arbejdede for dem dengang).

Technics SL-1210MK2

CUSTOM MADE – (har altid ønsket mig en candy-rød pladespiller).

Tonearmen har været adskilt i atomer for at få den malet rød. 

Købt som et vrag. Stod på Café Rust i Århus. De mente at de kunne renovere den selv, så den var adskilt ned til sidste lille skrue. Så jeg overtog den i en papkasse og gik i gang med et omfattende saml-selv projekt.

Technics SP-10MK2 værk

Monteret i SL-1000MK2 plint (obsidian). Monteret med den meget sjældne SME-10 arm og diverse pick-up’er, lige pt. den nye LUXMAN LMC-5.

CAYIN A-845PRO 25th ANNIVERSARY

Der er på verdensplan produceret 249 enheder. 

Der er kommet ét stks. til Danmark.

Håndbygget og vejer 43 kg.

REVOX B77

Som noget helt specielt har den indbygget Dolby støjreduktion fra fabrikken. I 1978 indkøbte Universal Music netop denne B77, bestilt specielt hos Studer-Revox i Schweiz. Der blev afspillet 20 bånd pre-indspillet med Dolby som test, hvorefter den blev lagt ned i sin emballage. Her lå den trygt og godt i 40 år, indtil jeg købte den i 2018.

TECHNICS RS-1500

Ikke nogen speciel historie, andet end at den har en fin plads i min samling.